Kungens jultal

 

Kära undersåtar

Jag har under sista året känt att jag mognat som människa och erkänner att mitt och mina närmastes liv i grunden är fel och djupt odemokratiskt. Jag inser att det är fel att man ska kunna födas till ett statsöverhuvud.

Jag själv, Drottningen och mina barn för egentligen  ett parasitiskt leverne. Monarkin är en feodal, tyrannisk  kvarleva och hör inte hemma i ett modernt samhälle som vårt.

Jag har därför beslutat att avsäga mig mitt kungliga ämbete och hemställa till Riksdagens partier att snarast enas om ett grundlagsfäst beslut om monarkins avskaffande i riket.

Det är min förhoppning att detta mitt sista politiska utspel som Kung villfares av Riksdagen så att jag genom denna handling i framtiden kommer att bli ihågkommen som en framsynt,  rättrådig och klarsynt  monark och på så sätt bli historisk.

Jag önskar mina "undersåtar" en fridfull jul och ett hoppfullt nytt år.

Karl Gustav

 

Det är naurligtvis inte jag som skrivit ovanstående! Det begriper väl var och en i Sveriges Kungarike! Även de som känner mig. Det måste väl vara en kommunistdjävel eller någon invandrarterrorist. Alla andra rättrogna människor älskar mig. Leve mig, Hurra, hurra! Trots att jag knullat till höger och vänster sedan jag gifte mig. (Silvia är inte något vidare i den vägen.)  Jag förstår inte hur det kan vara möjligt att någon får ge sig ut att vara mig och skriva en så förlämpande text! Att jag skulle vara en parasit och fedal kvarleva. De skulle kastas i fängelse eller hellre avrättas för majestätsbrott. Så som de kan göra i Jemen t.ex. Men så kommer någon dragande med att vi har yttrandefrihet här i landet. Fy fan!  Det rena svenska blodet håller på att förgiftas av slödder från Asien och Afrika. Vi måste rensa bort sådant medan tid är. Det finns inga partier längre med stake i. Nu är t.o.m. det gamla högerpartiet socialistiskt!  Sverigedamokraterna är det enda parti man riktigt kan lita på i dessa dagar. De vet vad Heimat rätt tolkat betyder, de ställer uppriktigt upp för svenska kungarikets bevarande och menar vad säger att det Svenska Riket behöver avlusas.

Kung Karl IV Gustaf

 

 

PS. Titta så elaka folk kan vara i samband med ett besök hos en omtyckt kollega i Brunei för några år sedan:

 

Kungen minns ingenting

Enligt en tillförlitlig källa från Hovet har Kungen efter sin hemkomst från Brunei, drabbats av akut minnesförlust. Han säger sig inte minnas var han varit, vem han har träffat, vad han har sagt eller om han överhuvudtaget sagt något.

Han är däremot övertygad om att han inte sagt något opassande. Och vad han än skulle ha sagt, så står han för det, även om han tror att han inte har sagt något, för i så fall beror det på ett missförstånd. Om han verkligen sagt något som kan tolkas annorlunda än vad han sagt, så menade han inte så. Och hade han inte menat det hade han inte sagt det, även om han står för vad han säger.

Om han sagt något som han stod för så hade han kommit ihåg det. Och eftersom han inte minns vad han sagt, kan han inte ha menat vad han sa. "Jag har ingenting att dölja för svenska folket. Man måste ju tro på vad jag säger att jag inte minns vad jag sagt men ändå står för för det. Och hade jag inte menat vad jag inte hade sagt hade jag inte stått för det men jag kan inte alls ha menat så som det blev sagt. Annars hade jag kommit ihåg det. Därför blev det som det blev. Allt är ett enda stort missförstånd."

"Folk skulle ju kunna tror att jag inte är riktigt klok", hade han sagt gråtande till Tarras Wahlberg. Det enda han minns är den ståtliga mottagningen han och Drottningen fick och sultanens Ferraribilar.

Enligt samma källa ska Tarras Wahlberg drabbats av en nervkollaps. Och Drottningen vet varken ut eller in.

 

Kungen glad

Efter sitt samtal med Göran Persson blev Kungen jätteglad.
"Äntligen en som förstår mig", hade han enligt redaktionens källa sagt till Tarras Wahlberg, efter Görans besök.

Drottningen är onåbar och vill inte uttala sig. Barnen förstår fortfarande inte vad som hänt. Men Viktoria såg besviken ut. "En fadäs till, så kanske..." hörde källan henne viska till Filip